ZOMER- EN WINTER-
VAKANTIES IN DE ALPEN

Het indrukwekkend bergpanorama van ons heilzaam kuuroord in de zuivere lucht, gekoppeld aan een buitengewone service en de modernste sanitaire inrichtingen.

Dat alles maakt van uw verlof op onze familiaal geleide comfortcamping zomer en winter een ware belevenis.

Vanaf de berg rechtstreeks in het zwembad: nieuw avonturenzwembad, openluchtzwembad. (ongeveer vanaf de camping 10 minuten lopen)

Alpencamp
Vakantie is voor veel mensen kamperen, het liefst met de hele familie, ver verwijderd van de dagelijkse beslommeringen.

Wanneer het verblijf dan ook nog kwalitatief de moeite waard wordt gemaakt, door uitzonderlijke service, moderne sanitaire voorzieningen, (voorbeeldfunktie in de ADAC gids van 2006, bekroond met 4**** sterren door de DCC), door bronnen met natuurlijk mineraalwater, of door zijn rustige ligging in een vallei, omgeven door schiterende bergen.... dan bent u op de ALPENCAMP in Kötschach-Mauthen (Oostenrijk) aan het goede adres

Passie en natuur” is het moto in Kôtschach-Mauthen. Passie voor de sportieven onder ons die de uitdaging van de bergen en de rivier zoeken, passie ook voor de kinderen die zich in deze natuur helemaal uit kunnen leven. Natuur voor diegenen die rust zoeken voor lichaam en geest, voor hen die zich weer willen opladen. Of het nu op een bergtop is, of rustig gezeten op een bankje met het uitzicht op de talrijke alpenhutten, het contact met de natuur is er.
Vanuit de bergen aan het strand
Dit is geen lose kreet, integendeel! Op een loopafstand van 10 minuten wordt u hartelijk welkom geheten in “AQUARENA”, een water en wellnessoasis.

In de zomer: wandelen, klimmen, kajak, rafting, mountainbike, natuurbeleving.

In de winter: alpineski, langlauf, ijssport, rodelen, wandelen.

Wij bieden ook wellnesspakketten aan!