SUMMER AND WINTER-
HOLIDAYS IN THE ALPS

Helbredende klimaer blandt indtryksfulde bjergpanoramaer. Luftkursted, forbundet med usædvanlig god service og moderne sanitære anlæg, forener din ferie på vores familiært ledede sommer- og vinterkomfortcampingplads.

Fra bjerget i vandet: Ny spændende svømmehal, naturswimmingpool og børneunderholdning gratis!

Det at campere er for mange af os en måde at holde ferie sammen med hele familien, og som er en pause i den grå hverdag:

Og hvis servicen og kvaliteten er i top, moderne sanitære faciliteter, det gode drikkevand fra en kilde i nærheden og den hyggelige atmosfære i en dal omkredset af majestætiske bjerge … Den 4-stjernede plads Alpen Camping i Kötschach-Mauthen (Østrig) byder på alt, hvad der skal til for at gøre jeres ferie til en fornøjelse.

“Lidenskab og natur”, er byen Kötschach-Mauthens motto. Lidenskab: for de sportsinteresserede som leder efter udfordringer i bjerge og langs floder. Lidenskab: for børnene som finder alverdens eventyr i disse landskaber.

Natur: for dem som søger hvile for krop og sjæl og vil samle nye kræfter. Fra toppen af et bjerg eller bare siddende og beundre en af de mange alpetoppe, kan I her opleve naturens nærhed.

Fra bjerg til bad
Dette slogan er ikke et tomt løfte, nej snarere det modsatte! 10 minutters gang fra pladsen byder ”AQUARENA"vand- og wellnessoasen jer velkommen.